• Betegség meghatározás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

          

                              Tisztelt Doktor Úr, ill. Doktornő!

         

        Szeretnék választ kapni arra. hogy milyen betegségegyüttes rövidítése az ISZB?

            Válaszát köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a ISZB témában

        Kedves Kérdező!

        Az ISZB ischemiás szívbetegséget jelent. Ilyenkor a szív koszorúerein  nincs megfelelő vérátáramlás, a szív oxigénellátottsága csökken és mellkasi fájdalmat okoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-06 14:02:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: