• Lábdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt ,Doktornő / Úr !

        Az lenne a kérdésem , hogy már több mint két éve kínoz gyomorsavprobléma.Majd lassan keztem lefogyni 15-20 kg -ot, ezeket követte folyamatos mai napig tartó gyengeség és álmatlanság most pedig már nagymértékű lábdagadás is társult, ami már olyan szintű ,hogyha fekszem lelohad , de ha egy kicsit is járkálok akkor újra dagad és feszül.Igy egész nap csak fekszem , már felkelni sincs néha erőm. Mit tegyek , ezek a tünetek esetleg összefüggésben  vannak egymással ?

        Köszönöm segítő válaszukat !

        Tisztelettel : Takács

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lábdagadás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyomorsavprobléma önmagában lábdagadást nem okoz, viszont szív-, vese, ér  eredetű, vagy a nyirokerek betegsége okozhatja azt. Mivel a panaszai mindennapi problámát okoznak Önnek, mindenképp ki kellene vizsgálni, hogy mi okozza,  ha még eddig nem történt meg. Az egyéb panaszai miatt is. Belgyógyászt kellene felkeresnie, aki laborvizsgálatok, ultrahangvizsgálatok után már többet tud mondani, hogy mit szedjen, mire figyeljen, hová forduljon ( ha szükség van még további vizsgálatokra), azért, hogy jobban érezze magát.

        Dr. Jóna Angelika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 15:08:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: