• Kitti

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a múltkori válaszát.Jelenleg a Pszichiáterem:napi 1 cipralexet,és 3-szor 1mg atorist írt fel.Sajnos jelenleg még ez is kevés. Most azt szeretném kérdezni,hogy a Légzési arytmia betegség-e?Kell-e foglalkozni vele,a 12 éves kislányomnak az van,és azt mondták,hogy igazából az nem betegség,ne pánikoljak.Szeretném ha válaszolna.Köszönettel:Sebestyénné,Erzsébet.

        WEBBeteg szakértő válasza a légzési arytmia témában

        Kedves kérdező!
        Nyugodjon meg, a légzési aritmia teljesen normális jelenség. Azt jelenti, hogy belégzéskor kicsit gyorsul a pulzus, kilégzéskor pedig lassul, előfordulása a vegetatív idegrendszer működésével van összefüggésben. Gyermekekben, fiatal felnőttekben gyakran előfordul, idősebb korban kevésbé látható.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-27 21:49:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: