• Ritmuszavar tornázás közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No, Mindenek elott koszonom valaszat. Meg egy kerdes merul fel bennem: en mindem este tornazni szoktam 20-25 percet, de mivel 3 nap folyamatosan tornazas kozben kezdett nagyot dobbani a szivem (lemertem a vernyomas 110-60 a pulzus meg 104 volt) az este, bar nem szivesen, lemondtam az esti tornarol. Mit tegyek tovabb? Probaljak megis tornazni, vagy ne? Koszonettel, Mozes Emese

        WEBBeteg szakértő válasza a magas pulzus, torna témában

        Kedves Emese!

        Mivel azt írta, a kardiológiai vizsgálat során nem találtak egyéb eltérést, ne hagyja abba a tornát csak az extraszisztolék miatt. Esetleg Holter felhelyezése segíthet annak megítélésében, hogy az ES-ek inkább a mozgás, a magasabb pulzusszám mellett jelentkeznek-e gyakrabban, meg lehet-e valamilyen pulzuscsökkkentőt próbálni a kiküszöbölésükre. Addig is próbáljon kevésbé az ES-ekre koncentrálni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 21:13:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: