• Bio C.L.A.+T?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép jó napot kívánok!

        Érdeklödni szeretnék,hogy doktor nő/úr szerint szedhetem e ezekekkel a gyógyszerekkel a bio C.L.A.+T?Ugyanis fogytam most 12kg-ot és ezt szeretném megtartani, de még sohasem sikerült, és olvastam a C.L.A. jótékony hatásáról csak nemtudom hogy szedhetem-e?

        Gyógyszereim:Apo-famotidin,Aspirin protect, atoris, betaloc ZOK ,frontin,

        Válaszát elöre is Köszönöm!

        Üdvözlettel:Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a táplálékkiegészítő témában

        Kedves kérdező!

        A CLA tulajdonképpen egy zsírsav, ennek nincs ismert gyógyszerkölcsönhatása. A másik komponens, a zöldtea-kivonat bizonyos gyógyszerek hatását befolyásolhatja, de az Ön által szedett szerekkel elvileg nem lép kölcsönhatásba, azokkal együtt szedhető. (A CLA csak étrendkiegészítő, mellette ugyanúgy oda kell figyelni a kalóriabevitelre és a testmozgásra, mint eddig).

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 20:19:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: