• Kalcium bevitele

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudni, hogy syncumar szedését befolyásolja-e a tejtermékek: pld. tej, tejszin, túró, tejföl, sajtok stb.Mivel nem egyértelmű számomra. Válaszát előre is köszönöm: Marcsi

        WEBBeteg szakértő válasza a kálcium témában

        Kedves Marcsi!

        A tejtermékek nem befolyásolják jelentősen a Syncumar hatását (a K-vitamin a lényeg, nem a kálcium-tartalom). Nyugodtan fogyassza őket!


        Üdvözlettel, Dr. Bene Orsolya

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-14 00:19:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: