• Lábszári fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor.

        36 éves kétgyerekes anyuka vagyok,hetente  2-3 -szor járók  step aerobikra,és nagyon szeretem.De sajnos egy ideje nagyon kezdett fájni a két lábszáram,zsíbad egy két lábújjam és nagyon nehéznek érzem a lábaimat.Valaki mondta hogy talán keringési zavarom lehet, és ezért fordultam önhőz.Várom válaszát és köszönőm előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszár, aerobik témában

        Tisztelt Kérdező!

        Olyankor szokott ez a probléma előfordulni, ha az izmok és a keringés nincs hozzászokva a megterheléshez. Ne terhelje túl magát, és próbáljon meg szedni Magne-B6-ot és vitaminokat.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 09:47:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: