• Fronthatás kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Koszoruér műtétem volt.Gyogyszereimet rendesen szedem,mikor szeles az idö majdnem elfulladok.Nemtudok tenni ellene semmit, esetleg másik adagot veszekbe .A napi 1db helyett duplát használok fel .Szeretném megkérdezni nem-e káros adupla adag,nemoldhato meg másfajta gyogyszerrel a problémám .Köszönöm válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a koszorúér, fronthatás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem részletezi, hogy pontosan milyen gyógyszertípust használ (gondolom Nitromint készítményt), és azt sem részletezi, hogy a műtét mikor történt. Azóta a panaszai hogyan alakultak, így nehéz pontos választ adni Önnek. Annyit elmondhatok, hogy az Ön által említett panaszoknak a műtét előttihez képest való változásai a lényegesek. Amennyiben hasonló panaszok jelentkeztek, és ezek egyre gyakrabban vagy erősebben jelentkeznek, szóba jön ismételt invazív kardiológiai kivizsgálás, melyekkel ki lehet zárni/ illetve meg lehet erősíteni koszorúér-szűkületeket.

        Dr. Palotás Lehel szívsebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-08 23:28:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: