• Érszükület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Azt Szeretném Kérdezni Hogy a Neten Találtam Fokhagymás Recept Kurát ki Szeretném Probálni de nem tom hogy nekem jó e? Mivel epilepsziás vok elsődleges vérnyomás kezdő depreszió és végtagi érszükületem van nos én az érszükületre szeretném kiprobálni hogy használ e? Ön Mit Javasol? Válaszát Előre is Kösszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a érszűkület, fokhagyma témában

        Kedves Kérdező!
         
        A fokhagyma hasznos szer a magas vérnyomás rendezésében és az érelmeszesedés megelőzésében, de a gyógyszeres terápiát nem helyettesíti, viszont annak kiegészítéseként nyugodtan fogyaszthatja. Javaslom, amennyiben még ez nem történt meg, keressen fel panaszaival belgyógyász szakorvost.

         

         Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Centrum

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 20:17:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: