• Miért hül ki a jobb lábfejem a hidegben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő / Dr. Úr!

        Gyermekkorom óta okoz problémát, hogy a hidegben nagyon hamar kihűl a jobb lábam.

        Sokat voltam felfázva is, talán pont ezért.

        A háziorvosomat többször kérdeztem, hogy mitől lehet ez.

        Válasza: azért, mert ez van legmesszebb a szívtől.

        Nekem ez sajnos nem vígasz, kérhetnék Önöktől segítséget, hogy miért van ez nekem? Hová forduljak?

        Köszöm: Alexa

        WEBBeteg szakértő válasza a hiedegláb témában

        Kedves Alexa!

        Érsebészeti szakrendelést keressen fel, esetleges érszűkület kizárására. Véleményem szerint alkati sajátságról van szó, semmi többről.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 14:05:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: