• Vitaminok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! azt szeretném kérdetni,hogy Concor cor 2,5 mg-os béta-blokkolót szedhetek e egy nagyobb dózisú vitaminkészítménnyel, konkrétan Scitec Nutrition egyik multivitaminját a Daily vita-mint? Fogamzásgátlót is szedek Triodenat. Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a vitaminok témában

        Kedves kérdező!

        Concor szedése mellett nyugodtan szedhet vitaminkészítményt. Azonban a túlzott vitaminfogyasztásnak is meglehetnek a hátrányai, különösen a zsíroldékony vitaminokat tekintve, kiegyensúlyozott étrend mellett nem biztos, hogy ilyen mennyiségű bevitelre szükség van. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az Ön által említett terméket nem találtam az OÉTI által engedélyezett étrendkiegészítők listáján).


        Üdvözlettel, Dr. Bene Orsolya

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-23 23:02:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: