• Duplex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy lelet eredménye érdekelne.válaszát elöre is köszönöm. Duplex, UH,végtagi erek. Mk.oldalon finoman contúregyenetlen art.femoralis communis és superficialis detectalható A popliteákban megtartott intensitású áramlás van. baloldalon . a gratilis anterior és a kaliberingadozó posterior a bokáig követhető. jobboldalon.. a kif . contúregyenetlen tib. posterior és a megerősödött anterior a bokáig ábrázolodott . ezt szeretném tudni mit jelen pontosan ha lehetséges ugyanis nem mondtak semmit .válaszát köszönöm .Van-e érszükületre utaló jel, vagy nincs? ez érdekelne engem.

        WEBBeteg szakértő válasza a UH lelet témában

        Kedves kérdező!

        A kontúregyenetlenség az ereken belüli plakkokra utal, de ezek jelentős szűkületet, keringési zavart nem okoznak, az áramlás mindkét végtagon megtartott.

        Üdvözletetl, Dr. Bene Orsolya

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 22:07:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: