• Érszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Érdeklődni szeretnék, hogy hol érdemes állapotfelmérést végeztetni az ereim állapotáról. Olvastam a Sonoterápiáról és arteriográfos vizsgálatról is, de nem tudom, melyik a legmegbízhatóbb. Illetve érdekelne az is, hogy milyen gyógynövényeket és gyógyhatású készítményeket lehet szedni az erek állapotának javítására.

        Már 10 fok alatt elfagynak, fájnak a lábaim, és rendkívül zsibbadékonyak a végtegjaim. Édesapámnak 35 éves korában sztrókja volt, és félek, hogy örököltem a hajlamot, ezért szeretnék megelőző lépéseket tenni.

        Kérem segítsen!

        Tisztelettel

        Danyi Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a érszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Keressen fel belgyógyászati angiológiai szakrendelést, ahol ha indokololtnak találják, elvégeztetik a Doppler vizsgálatot. Arteriográfiát csak súlyos állapotban, műtét előtt szoktak végezni. Ha dohányzik, hagyja abba a dohányzást, ne fogyasszon zsíros és cukros ételeket. Értágító gyógyszert csak orvos írhat fel, recept nélkül nem lehet venni.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-02 15:19:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: