• Nehéz légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő/úr! Kérdésem az lenne,hogy:2-3 napja estefelé %-7óra között nehézlégzés jön rám,jobban mondva olyan minden légvételnél mintha nehéz tárgy lenne a mellkasom közepén.És ez a tünet pillanatok alatt terhelés nélkül is előjön magától minden előjel nélkül és amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is múlik.Egy ilyen időintervallum kb.1/2-3/4óráig tart.Mitől lehet ez? Igaz van pánikbetegségem de nem hinném,hogy köze lenne hozzá,mert még csak azt sem mondhatnám,hogy a tünetek előtt feszült lettem volna vagy ideges.Pánikbetegségemre nem szedek gyógyszert,hanem pszichológushoz járok vele időnként mikor úgy érzem szükséges és ha nagyon feszült vagyok Herbal nyugtató teát iszom.Sajnos dohányzom is.Ezeket azért írtam le,hogy megpróbáljak megközelítést adni. Válaszát várva,előre is köszönöm.Továbbra is minden jót kívánok.

        WEBBeteg szakértő válasza a nehézlégzés témában

         

        Tiszelet Kérdező,

        Elsősorban az angina pectorist, a koszorusér okozta fájdalmat kell kizárni, utána egy légzésfunckiós vizsgálatot elvégezni. Ha mindekettő negativ, akkor szabad csak pánik betegségre gondolni.

        Tisztelettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 17:43:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: