• Ekg-diagramm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az ekg diagramomon az S-T szakasz nem ér el a nulláig és egyenes szakasza sincsen.Az egy évvel ezelőtti is ilyen volt azt mondta az üzem orvos.Ez normális?Válaszát köszönöm:Vincze Sándor

        WEBBeteg szakértő válasza a EKG eredmény témában

        Tisztelt Kérdező!

         Ha a korábbiakhoz képest nem volt változás az EKG-n, illetve nincs panasza sem, akkor teendőt nem igényel. Az egész EKG ábra nélkül nem lehet véleményt mondani. Ha a kardiológus korábban bármiféle kórosat látott, akkor negyed vagy félévente kontrollvizsgálat szükséges.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-22 23:08:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: