• Ez normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        31 éves nő vagyok,19 éves koromban kezdődtek a panaszaim.Szívdobogás érzéseim voltak,kaptam rá betaloc-ot,majd pár évre rá betaloc zok-ot.22 éves koromban már éreztem olyat hogy kihagy majd bedobban,de nem volt vészes.Mondta a doktornő,ezzel együtt kell élni,a mitralis prolapsus miatt van.2 gyereket szültem és voltak időközben is problémáim,de egy pár élve nagyon aggasztó.Concort szedek 2*2.5 mg-ot,de mintha a szervezetem rá sem, hederintene,a gyógyszer bevétele után akár 1 órával is produkálja a szívritmus zavart.Olyankor apró erőtelen rángatózásba kezd majd ezt erősebb rendszertelen ütések követik.Nem nagyon kapok levegőt,bár állítólag a szívemnek nincs baja,ez csak egy kis rendellenesség.Jól van ez így doktornő?Kérem válaszoljon minél hamarabb!Tisztelettel:Szilágyiné

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Tisztelt kérdező!

        A fenti diagnózisnak megfelelő kezelésben részesül. A betegségének alakulását a billentyű működése határozza meg, ezért rendszeres ellenőrzésekre van szükség. Amennyiben a billentyű funkció nem romlik, a ritmuszavar kezelése gyógyszeres vagy elekrtofiziológiai módszerekkel történik. Ha a billenytű funkció jelentősen romlik, billentyű műtét jön szóba.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-05 00:43:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: