• A mellrák tüneteiről

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        több hónapja érzek fájdalmat a bal mellemben , nem erős fájdalom . Nem tudom körülírni. Azt sem tudom, hogy igazábol a mellem fáj-e vagy a mellksaom , a szívizom. Van egy betegségem , amit korábban külső aranyérnek gondoltam, de szakorvos megállapította, hogy az nem aranyér, hanem pszichés okok miatt , nem mozognak rendesen a medenceizmaim és ez is okozza az anyagcsere zavart. Hogy hasizimból végzem a dolgomat.S, ez kihat a nemi életemre is .szóval az ott egy külső duzzanat, de nem aranyér. Intimtornát javasolt. Van -e összefüggés a fent említett és -e másik betegség között, Vagy ez az egész pszichés eredetű .??

        WEBBeteg szakértő válasza a mellrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet a mellkasi panaszai  mögött pszichés eredet is. Bár nem írja hány éves, de egy belgyógyászati vizsgálatra érdemes lenne elmennie, hogy megnézzék mi okozza a panaszait, és ennek alapján küldjék  a megfelelő szakorvoshoz.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 10:50:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: