• Kardiologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szükséges-e a kardiologusomat megkérdezni arról,hogy a plavix és aspirin proteckt szedéséen változtatni kell-e 2008 májusbn infartktusom volt. Mindhárom koszóruérre stentet raktak Most a bal mellemen kb,. fél cm bördaganat van /ami valószinüleg rosszindulatu/ és ambuláns mütéttel lemütik.

        WEBBeteg szakértő válasza a műtét, gyógyszer témában

        Tisztelt Kérdező!

        A műtét ideje előtt egy héttel ki kell hagyni mind a két gyógyszert, mert a műtét alatt vérzékenységet okoz. Utána újra elkezdheti szedni ugyanúgy, ahogy előtte. De ha egyéb kérdése lenne a sebész vagy aneszteziológus orvos is elmondja majd.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-11 23:47:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: