• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő. Azt szeretném kérdezni lehet-e káros következménye feleségem tartósan alacsony vérnyomásának.Utolsó mért értéke 101/64/76 valószinüleg születése óta lyen értékei lehetnek,valamint egypetéjű ikertestvérének is ilyen értékei vannak.Most 43 éves és igazából panaszmentes nem szédülős semmi problémát neki ez nem okoz.Tisztelettel:Zolihart

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az alacsony vérnyomás nem olyan veszélyes betegség, mint a magas vérnyomás. Amennyiben panaszmentes, teendőt nem igényel. Ha fáradékony, szédüléses panaszai vannak, abban az esetben több mozgással, bővebb folyadékfogyasztásssal, esetleg feketekávé fogyasztással emelheti a vérnyomását.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-23 23:44:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: