• Trombózis hajlam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Sajnos abba kellett hagynom a fogamzásgátlót(diane 35)mert vérvételből kiderült hogy hajlamom van a trombózisra.Pattanásaim jöttek azomban elő.Bőrgyógyász roaccutant irt fel.Fogamzásgátlót nem szedek mellé de aláirtam egy nyilatkozatot hogy tisztában vagyok a magzatkárositó hatásával.Kérdésem az lenne hogy ez ugye nem okozhat trombózist vagy vénás értágulatot?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a trombózis témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem jellemző, hogy a Roaccutánnak trombózist vagy vénás értágulatot okozó mellékhatása lenne.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 11:13:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó