• Szív körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A párom a felújítás óta fájdalmat érez a szíve környékén a szíve alatt, azt mondta olyan mintha megeröltette volna, először mikor jelentkezett azt hittük h izomláz, de azóta is jelentkezik és nyugtalanít minket. Mit tudna javasolni? Mitől lehet ez? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szív témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mivel elmondása alapján  akár anginás panaszok is lehetnek a tünetei mögött egy kardiológiai kivizsglást javasolnék.

        Dr. Jóna Angelika 

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-19 22:30:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: