• Szív körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A párom a felújítás óta fájdalmat érez a szíve környékén a szíve alatt, azt mondta olyan mintha megeröltette volna, először mikor jelentkezett azt hittük h izomláz, de azóta is jelentkezik és nyugtalanít minket. Mit tudna javasolni? Mitől lehet ez? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a szív témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mivel elmondása alapján  akár anginás panaszok is lehetnek a tünetei mögött egy kardiológiai kivizsglást javasolnék.

        Dr. Jóna Angelika 

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-11-19 22:30:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:07

        Tudjon meg többet: szív
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy alkalmanként potenciazavarral küzdök évek óta, voltam urológusnál, vér, vizeletvizsgálaton, és mindent tökéletesen rendben találtak. Kialakul a merevség de sajnos nem tartós avagy...
        Férjem gyermekkora óta magasvérnyomástól szenved.Csökkent balkamra funkciója van,időnként fullad.Dohányzik,tüdeje asztma szerüen enyhén sipol.Vízhajtóra javul ez a tünet.Jelenlegi gyógyszerei:Bisoblock Plus 5mg/100mg,Valsartan Hct Sandoz...
        Tisztelt Doktornő! 3 napja eléggé rosszul érzem magam, ilyen levertség, szédülés, izzadás, vérnyomás ingadozás illetve a mellkasom alatt nyomást érzek és nehezen kapok levegőt néha. 3 éve mitrális prolapsus-t diagnosztizáltak nálam erre...
        Kedves doktornő,kérem az Ön segítségét,mert nem tudom hogy mi a helyes út. Egyszerü napi otthoni vérnyomásmérsnél észrevettem,hogy nyugalmi állapotban a pulzusom 90-95 percenként.Reggeli ébredéskor is kb. 86,csak mély légzéssel csökentem...