• Időskori szívbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az édesanyám 71 éves, de pár hete nem bír fennt lenni, a vérnyomása normális, igaz a csipőjét műteni kell és a háta is fájt, de most pár méter megtétele is gondot okoz neki, mert nagyon zilál pár méter megtételétől, fájdítja a mellkasát, most már pedig a torkában érzi a szorítást, ami pedig engem nagyon megijeszt az az, hogy szinte egésznap alszik, én még életemben ilyet vele kapcsolatban nem láttam. Mitől lehet, az hogy ennyire kifárad? A szívétől, és mitől alszik ennyit. Igaz azt mondja nagyon gyenge, és étvágya sincs. A szívével lehet valami, de ilyen hirtelen, jó tudjuk nem fiatal, de ez nagyon meglepő. Köszönöm előre is a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyengeség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Hogy pontosan mi áll a háttérben, vizsgálat nélkül nehéz megmondani. Lehet a probléma a tünetek alapján akár szív vagy tüdő eredetű, vagy más is. Keressék fel háziorvosukat!

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 22:29:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: