• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Nemrég jártam biorezonancia vizsgálaton,és kiderült,hogy a szívizom gyenge,erre q10vitamint javasoltak.Azt mondták ezt még lehet gyógyítani(31 éves)vagyok,el lehet vele élni,de ha nem kezeljük most,akkor később szívritmuszavar lehet.Ön tudna erre még vmi természetes megoldást?Köszönöm!!Adri

        WEBBeteg szakértő válasza a szívelégtelenség témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hagyományos orvoslás keretein belül vitaminokkal szívelégtelenséget nem kezelnek. Az orvosi nyelvben a szívgyengeséget  szívelégtelenségnek mondják és ez egy súlyosabb betegség. Ezért orvosi vizsgálatok nélkül így nehéz véleményt mondani.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 23:21:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 06:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: