• Extra 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Előre is elnézést kérek, nem fogalmaztam világosan: azt TUDOM, hogy nincs súlyos betegségem. Csak egész egyszerűen KÍVÁNCSI voltam, hogy a 3. ütemnél mi volt az EKG eltérés oka; ritmuszavar vagy csak mind a 6 elvezetésben jelentkező műtermék... elnézést a türelmetlenségemért és megköszönöm, ha válaszol. ... mellékelek egy linket, remélem meg tudja nyitni. Sajnos, nem a legjobb minőség. http://freemail.hu/oriaslevel/download.php?id=ad2f3b8c69639ea63d82a0551f42f4e5 Valóban extra jelentkezett a 3. ütemnél? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelt Kérdező! Az elküldött EKG kép alapján is azt tudom mondani, hogy megnyugodhat, nincs súlyos betegsége. Dr. Palotás Lehel

        WEBBeteg szakértő válasza a EKG témában

        Tisztelt Kérdező!

        Véleményem szerint ez az egyszeri  EKG elváltozás inkább műtermék lehetett, mivel a kálium szint változásai az egész EKG-t módosítják, illetve a  SVES-ek vagy VES-ek formailag máshogy néznek ki.

        Dr. Palotás Lehel


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 23:16:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: