• Laboreredmény: a csillag súlyos tünetet jelöl?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő!! A laboreredményemről szeretnék megtudni van bennem néhány csillag, ezek súlyos tünetek?magas ahúgysav,koleszterin,tiglicerid az alat ac.reaktív protein és a vérsüllyedésem is!! szívbeteg vagyok és sok gyógyszert is szedek. Okozhatják esetleg a gyógyszerek vagy másra kell gyanakodnom. Rendszeresen járok orvoshoz kb félévente!! Az utóbbi időben reggeltente hátfájással ébredek, de csak egy ponton olyan mintha becsípődne a lapockám alatt!4 Aggódom!!

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező!

        A magasabb triglicerid- és koleszterinérték a telített zsírok fogyasztásával áll összefüggésben, a magasabb húgysav gyakran a vöröshúsok fogyasztásával (de nem feltétlenül), a C reaktív protein és a We érték a szervezetben zajló bakteriális ggulladásra hívhatják fel a figyelmet, ha értékük magas.

        A szívre ható gyógyszerek nem emelik a  vérzsírszinteket. Ha hátfájása nem csökken reumatológiai szakrendelést keressen fel.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 23:39:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: