• Lehet-e elhagyni az értágító gyógyszert?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem / Uram! Olyan problémával fordulok Önhöz ami számomra igen fontos dolog. Arról lenne szó, hogy édesanyám 30évvel ezelőtt keményen dohányzott ez azt jelenti, hogy napi 2 doboz simfoniát, majd kórházba került ahol érszűkületet állapítottak meg nála és ezt követően abbahagyta a dohányzást.Viszont az érszűkületre gyógyszereket kapott: chinotal,trental, pentokszifilint váltogatták és colfarit vérhígítót kapott, idén júliusban angiológián elhagyatták az eddigi gyógyszereket minden vérvizsgálat nélkül, azóta zsibbad a keze. A kérdés az, hogy lehet-e így következmények nélkül elhagyni a gyógyszereket? kéne- e másik orvoshoz fordulni? Ha igen akkor hová?

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elképzelhető, hogy nem  keringési okok állnak az édesanyja karzsibbadásának a háttérben. Nyaki gerinc meszesedése, esetleg cukorbetegség, vitaminhiány  is okozhatja a tüneteket. Belgyógyászati vizsgálat után többet fognak tudni mondani Önöknek.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-08 23:24:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó