• Mennyire nagy a baj?-hoz utólag szeretnék hozzáfűzni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy órával ezelőtt írtam Önöknek,csak sajnos kihagytam még egy nagyon fontos dolgot,a szívritmuszavarral kapcsolatban,hogy 10percen belül úgy változik a pulzusszámom,hogy 160,öt perc mulva meg teljesen magától 35-re esik le...erre viszont a "Nemtudjuk" választ kaptam...Kérem segítsenek,mert mindennap nagyon rossz ezekkel a problémákkal együtt lenni....(18éves lány)

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben hol nagyon szapora, hol nagyon lassú a pulzusszáma, szóba jön a sick-sinus syndróma (SSS) lehetősége, melynek a megoldása szívritmusszabályozó beültetése. A területileg illetékes kardiológiai osztályon ismételten 24 órás EKG vizsgálat végzése szükséges a diagnózis pontosítása végett.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-09 22:35:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: