• Mi a véleménye?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elsősorban elnézést szeretnék kérni előző levelemben a közönséges megszólításért. Köszönöm válaszát, de a háziorvosom azt mondta tanuljak meg együttélni a rosszulléteimmel.... Ha gondolja, leírom milyen vizsgálatokon voltam eddig és az eredményeket is... Mindent leírok teljes aprólékossággal. Nem szeretnék addig vissza menni a háziorvoshoz ameddig nincs fogalmam arról hogy mi lehet ez, legalább valami táppontot segítsen elérni... Bizonyítékom a rosszulléteim valóságosságára a Holter gép eredményei, és a pszihológiai ok is kizárható... 2. válaszát előre is köszönöm szépen...

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszulét témában

        Tisztelt Kérdező!
         
        Válaszom nem véletlenül volt rövid és tömör, mivel úgy gondolom, hogy betegséget megállapítani levelek alapján nemcsak nem lehet, de szakmailag nem is szabad.  Ha csak teoretikusan is belekezdenék a tünetei alapján a lehetséges betegségek felvetésébe, akkor sok-sok oldalnyi tankönyidézet lenne belőle; másrészről ha az ötleteimmel elmenne a házirovosához, hogy milyen vizsgálatokat végeztessen el, ő joggal lenne rám dühös a szakmai "kibickedésemért". Úgy gondolom, hogy a személyes orvos-beteg kapcsolat (több alkalommal is, akár kórházi kivizsgálás részeként) nélkülözhetetlen az Ön esetében is a helyes diagnózis felállításához.
        Bízom benne, hogy álláspontomat megérti!
         
        Tisztelettel:
         
        Dr. Bíró Csaba István
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-01 14:20:04; Megválaszolva: 2011. július 28., 07:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: