• Gyakori rosszullétek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Van egy nagyon kedves barátom,akinek panaszai vannak mostanában.Előfordult hogy munkahelyéről kórházba kellett vinni,mert úgy érezte,hogy elájul,szédült,leverte a víz.A kórházban vért vettek tőle,kivizsgálták és azt mondták semmi baja nincs.Ezek a tünetek azonban nem szűntek meg,sőt egyre gyakrabban előfordulnak.Ön szerint mit tegyen/tegyünk? Köszönettel: Léhner Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulásos rosszullét témában

        Kedves Kérdező!

        Bár nem ír túl sok adatot, de a barátja tünetei alapján alacsony vérnyomás vagy alacsony vércukorszint is állhat rosszullétei hátterében. A rosszullétek alatt lenne érdemes újra orvoshoz fordulni. Lehet egy következő vizsgálat alkalmával megtalálják a panaszok okát.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-18 23:24:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: