• Fronthatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Kérdésem,hogy a fronthatásnak van megelőző gyógyszere a béres antifront cseppeken kivül? A tegnapi (20.ki) gyenge hidegfront produkát nálam a késő esti órákban 150/135 vérnyomást.A következő pillanatokban normál vérnyomásom volt. Magas vérnyomásra szedek gyógyszert tritace, tenox ,concorplusz. Várom válaszát köszönöm: anika

        WEBBeteg szakértő válasza a fronthatás témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos a fronthatások valóban a szív-és érrendszeri betegségben szenvedőket terhelik meg leginkább, és sok mindent nem tehetnek ellene. Ha Önnek segít, az említett készítmény, szedheti. A frontok hatása a szervezetünkre alapvetően egyénfüggő, ezért érdemes kitapasztalni, hogy milyen módszerekkel tud védekezni, ha tudja, hogy az ön számára nem megfelelő fronthatás várható. Pihenjen többet, esetleg a gyógyszere adagjának módosítását az ilyen esetekre beszélje meg kezelőorvosával.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-26 09:26:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: