• mehetünk-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Füredi szivkorhazba fogadna orvos, de beutalót kell vinni. 1977-óta veszprémi lakos, de más megye másik körzeti orvosánal van a karton. Ott csak szeptember 28-ra adtak időpontot. Azt a beutalót elfogadja-e a kórház, ha mad megye orvosa adja. Lábon kihordott infarktust mutat az ekg. Mit tegyük, hogy mihamarabb szakorvoshoz jusson? Sürgős válaszát várjuk!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívinfarktus témában

        Tisztelt Kérdező! A lakhely szerinti szakrendelés köteles fogadni szakellátás céljából a pácienst, függetlenül attól, hogy beutaló orvos az ország mely pontján van, de a beutaló valóban szükséges. Súlyos panaszok esetén viszont sürgősségi ellátás igénybevétele javasolt. Hosszabb távon azonban javasolt az Ön lakhelyéhez közelebbi családi orvost választani, mivel az esetleges adódó, viszonylag gyorsabb, elérhetőbb ellátás érdekében hasznos a kisebb fizikai távolság. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2018. május 26., 08:22; Megválaszolva: 2018. május 30., 07:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: