• Vérnyomáscsökkent elhagyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Korábban írtam Önnek és köszönöm hogy gyorsan válaszolt, most épp 5 napja nem szedem a vérnyomáscsökkentő, azelőtt is mint írtam 1 hétig csak 1/8-ot a coverex as 5mg-ból. A problémám a következő; miután befejeztem a szedését nem volt 2 napig az a belső zizegés a fejemben és a testemben, de leginkább a fejemben éreztem és nem egész napig tartott csak kb. délután 1 órakor kezdődött és 2 órát tartott. Miután lefekszem, nem érzem ezt, megszűnik, mindig délután jelentkezik miután ebédeltem. Korábban amikor szedtem de akkor is gyengén, ma erősen éreztem 1 órát. Ez amire szeretnék választ kapni, hogy ez mitől van. Az elhagyás miatti erek összehúzódása az agyamban van anyakamban, vagy amikor érzem ezt, nagyon enyhén szinte alig, de szédülök, és a fejem tompán fáj, mintha hangyák mászkálnának a fejemben, mindig mozdulatra érzem jobban, de nem fájó, csak mintha víz lenne a fejemben és ha jobbra fordítom a fejem, avíz abba az irányba hullámozna ha balra fordítom a fejem akkor abba az irányba. Kérem Doktornő, én nagyon szívesen elmennék magánredelésre, tudom hogy nem pánik miatt van, csak amióta ezt a vérnyomáscsökkentőt kellett szednem, már szeretnék túl lenni rajta, zavar.Komoly munkám van. Várom válaszát.

        Dr. Molnár Dóra válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező, amennyiben körülbelül 100/60Hgmm és 140/90Hgmm közötti a vérnyomás, illetve 50-és 90/min közti a pulzus, akkor nem valószínű, hogy ezzel függ össze a panasz. A tünet okát megmondani nem tudom. Neurológiai vizsgálat, esetleg koponya CT javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2018. január 31., 15:11; Megválaszolva: 2018. február 02., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: