• szivritmus zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot pitvari extrasistolét álaitotak meg 24oras ekg-én az lene a kérdesem hogy veszelyes ez megálhat a szivem terhelhetem magam valaszat elore is koszonom

        Dr. Molnár Dóra válasza a pitvari ES témában

        Kedves Kérdező, nyugodjon meg, a pitvari extraszisztolék nem életveszélyesek, emiatt nem áll meg a szíve. A ritmuszavar érzése kellemetlen lehet, de sokan észre sem veszik. Többféle kezelési lehetőség van, számos tényező figyelembe vételével választ az orvos a terápiák közül. A testmozgás mindenképpen hasznos, de azt, hogy mit és milyen intenzitással mozoghat, az Önt ismerő doktorral kellene megbeszélni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. július 14., 21:20; Megválaszolva: 2017. július 19., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: