• Coronarographia utáni Troponin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        0621-i coronarographia Orsiro stent beültetéssel 0622-én:Magas érzékenységű TroponinI:1,8071ng/ml 0623-án:0.7285ng/ml Referencia érték:0,0000-0,3000ng/ml. 0623-án hazaengedték a kórházból.Fog ez még csökkenni? Mikor ellenőriztessük? Előre is köszönom a válaszát!

        Dr. Molnár Dóra válasza a Troponin szint témában

        Kedves Kérdező, normalizálódni fog a szint, nem szükséges ellenőriztetni. Bár részletes kórtörténet nem áll rendelkezésre, de koszorúértágítás és stent beültetés után (megelőző szívinfarktus nélkül is) előfordulhat kismértékű troponin emelkedés lényeges következmény nélkül. Az beteg klinikai állapota alapján dönt a kezelő orvos a további teendőkről. Mellkasi fájdalom, szívelégtelenség, ritmuszavar stb. jelenléte vagy hiánya határozza meg a szívbetegek kezelését. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. június 24., 19:21; Megválaszolva: 2017. június 24., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: