• Áram rázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már tegnap is írtam önöknek, de nem tudok megnyugodni, ezért leírom a fejleményeket. Tegnap ugye a villanykapcsoló megrázta a bal kezemet, éreztem ahogy végig megy benne az áram. A szüleim szerint semmi bajom nem lesz így nem mentünk orvoshoz, de én még mindig szörnyen félek. Azóta letelt a 24 óra, de mi van ha okozott szívritmuszavart csak én nem tudok róla és esetleg meghalok a nap folyamán? Szörnyen félek, de ők azt mondják nem lehet. Igen nagyon hipochonder vagyok, ez tény. A vérnyomásom 110/60, a pulzusom 92 volt. És érzem ahogy dobog a szívem, legalábbis azt hiszem. A lényeg, hogy nagyon félek hogy meghalok. Ön szerint lehet még valami? Észrevenném ha szívritmus zavarom lenne?

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívritmus zavar témában

        Kedves Kérdező! Az áramütés hatásai azonnal, vagy egy napon belül jelentkeznek többnyire. Máskor valóban érdemes a baleset után azonnal orvoshoz fordulni, persze remélem, hogy több ilyen baj nem éri. A biztonság kedvéért egy orvosi vizsgálat (EKG, labor) most is elvégezhető. A háziorvost keresse fel. A szaporább szívverést az izgalom is okozhatja, nem hiszem, hogy az áramütés közvetlen következménye lenne. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. május 27., 07:46; Megválaszolva: 2017. május 29., 07:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: