• tanácsot szetetnék kérni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tISZTELT DOKTORNÖ ! A FÉRJEM 2009 OTA SZEDTE A VEROSPIRON ÉS ORVOSI FELÜGYETET ALATT ÁLL. A GYOGYSZERTÖL MEGDAGAdt a lelle és a hona alja is. kiderült ,hogy verospiron melék hatása. mosltirtak neki más fajtát rawel sr de ettöl meg anynira vert a sziva és megemelkedett avércukor szint.tudna nekem más gyogyszert ajánlani helyeeet ? merta háziorvos kijelentette ha nem válik be a gyogyszer vissza kell állitani a verospiront . nem is szaaaabadott volna szednie a verospiront mivel szivelégtelenségben szenved.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívelégtelenség kezelése témában

        Kedves Kérdező, a szívelégtelenség terápia nagyon összetett. A férje által évekig szedett gyógyszer része ennek a terápiának sok esetben. De létezik más gyógyszer is szívelégtelenség kezelésére, aminek nincs az Ön által említett mellékhatása. Kardiológus szakorvos írhatja fel, ezért el kell menni a szakrendelésre. Részletes gyógyszerlistát, korábbi dokumentációt ésl abor eredményt is vigyenek magukkal. Jobbulást kívánok a férjének! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. május 13., 17:24; Megválaszolva: 2017. május 15., 08:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: