• szív vagy pánikbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem Pár hónappal ezelõtt szívproblémák álltak be nállam. Elleinte ritkán ugyan de nagyokat dobbant a szívem... Idõnként ha sétáltam szúró nyilaló fájdalom is jelentkezett egy egy dobbanásnál de semmi egyéb tünet nem jelentkezett mellé.. A háziorvosi ekg vizsgálat nem mutatott semmi kóros dolgot. Mostanra már az hogy nagyokat dobban a szíven kis szünet után már mindennapossá vált.. De az utóbbi néhány hétben szapora is lett a szívverésem de csak akkor szapora amikor állok vagy sétálok.. ülve vagy fekve teljesen normális.. Ez a tünet idõrõl idõre elõjõn.. Van olyan nap amikor normális a pulzusom de a a szívdobbanás akkor is megjelenik.. Nagyon magas a pulzusszámom ha olyan napot fogok ki.. 160-nál is magasabb percenként. . Mit tudok tenni ez ellen és hogy visszanyerjem a normális szívmûködést?

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívritmus zavar témában

        Kedves Kérdező, a panaszok alapján kardiológiai kivizsgálás indokolt (fizikális vizsgálat, EKG, szív ultrahang, 24 órás EKG monitorozás). A vizsgálatok segítenek tisztázni a ritmuszavar jellegét(többféle lehetőség is szóba jön), leletek birtokában lehet dönteni a kezelés módjáról. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. május 13., 14:39; Megválaszolva: 2017. május 15., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: