• Éjjeli 50es pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő! Reggel szedek 25mg betalocot sima nem zok. Pánikbetegségemre 20mg citapram 2.5mg rilex ezt reggel délbe 2.5mg rilex este 2mg rilex. Igy a pulzusom napközben 60-80 ig változik estére viszont 50 és 60 közé megy Kérdésem lenne h nem tul alacsony ez az 50? Nem fog megállni a szívem? Van amikor 60 de előfordul h lemegy 50 körülire. Minden kardiológiai vizsgálaton voltam. Pánikbeteg vagyok csak. Probáltam elhagyni a reggeli betalocból de akk meg nagyon felmegy napközbe a pulzusom. De igy jó napközbe éjjel viszont 50re is lemegy. Félek h megáll a szivem ha ilyen alacsony és elalszok. Vagy ez még nem tul kevés? Éjjel normális ez a szám? Végülis fekszek az ágyba és nem csin. semmit. Belefér ez még? Kérem szives válaszát... aggódom nagyon. Próbáltak megnyugtatni h ez jó még de nyugpdtabb lennék ha egy orvos mondaná.köszönöm.

        Dr. Molnár Dóra válasza a pulzus szám témában

        Kedves kérdező, nyugodjon meg, az 50/perc pulzus pihenés alatt sokaknál előfordul, ez nem betegség jele. Ettől nem fog megállni a szíve. Aktív sportolóknál még alacsonyabb pulzus is mérhető, hátrányos következmény nélkül. Tisztelettel! Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. április 20., 22:46; Megválaszolva: 2017. április 25., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: