• Hogyan csökkentsem a vérnyomásomat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        DCM-mel diagnosztizáltak. 25%-os bal kamra. Triace Nebibeta, Xarelto Lettrox szedése. Ma 150/82/46 nyomás mértem többször. Ájulás környékez. Fáj légzésnél bal oldalon a hátam

        Dr. Molnár Dóra válasza a DCM témában

        Kedves Kérdező, nagyfokú rosszullét esetén ügyeleti ellátást kell igénybe venni, egyebekben a kardiológusát a következő rendelésén keresse fel a szükséges teendők megbeszélésre. Pulzusa kissé alacsony, sürgős vizsgálat javasolt a tünetek és az alapbetegség miatt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. április 20., 00:23; Megválaszolva: 2017. április 20., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: