• Ritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy évvel ezelőtt kezdődött ritmuszavarom,ver normalisan,majd két apró gyors dobbanás és ujra normál.Ez kb negyed óránként ismétlődik nagypéntek óta,nem akar múlni..Fél éve Holteren 148SVES ,más nem volt látható,sziv UH negativ lett.Ekgn nem sikerült elkapni.RR normalizálódott és a pulzusszám is 75.Nagyon félek,h megáll a szivem.Hová menjek tovabbi vizsgálatra?Köszönöm

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívritmus zavar témában

        Kedves Kérdező, a leírás alapján a tünet nem a szívmegállás jele, hanem ez extraszisztolék okozhatják. Ezekből néha több, néha kevesebb van, sok tényező befolyásolhatja. A Holter-vizsgálat ismétlése segíthet a ritmuszavar mértékének megállapításában (ez fél év alatt változhatott), lelet birtokában az esetleges kezelés szükségességéről lehet dönteni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. április 19., 19:29; Megválaszolva: 2017. április 20., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: