• műtét után...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr NŐ! 2012-ben bypass műtét során 3 eret cseréltek. Azóta teljesen jól vagyok,dolgozok, futok, mindent ugyanúgy mint a műtét elött. Folyamatosan járok kardiológushoz kontrolra. Azonban sajnos merevedési problémák jelentkeztek, amit nem tudok, hogy csak pszihés eredetűek-e (ilyen volt korábban is új kapcsolat során) vagy a szedett gyógyszerek hatása erősíthette-e? Lehetséges-e ezek mellett a gyógyszerek mellett bármilyen potencianövelő használata? Köszönettel, BV

        Dr. Molnár Dóra válasza a merevedési zavar témában

        Kedves Kérdező, igen lehetséges a merevedési problémák kezelése, de mindenképpen konzultáljon urológussal és kardiológussal konkrét gyógyszerválasztásról. A jelenleg szedett gyógyszerek nagyon fontosak a további szívproblémák megelőzésre, némi módosítás azonban lehetséges lenne, amely esetleg szintén javíthatna a problémáján. Ezt pedig a kardiológussal kell megbeszélni, állapota és leletei függvényében tud erről dönteni. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. április 07., 21:59; Megválaszolva: 2017. április 09., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: