• holter eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Drnő Holter lelet értelmezésében szeretném a segítségét kérni. Abnormal Beats:240 Abnormal Permillage:2 Total S:114 Total S pair:1 S run:0 S permillage:0 Max S in a min:5 Total 0 SVE Total v:126 Total Vpair:1 Total Vrun:0 Max V in a min:8 Total 0 VE Ezek mit jelentenek? Köszönöm

        Dr. Molnár Dóra válasza a Holter lelet értelmezése témában

        Kedves Kérdező a fenti leírás az alábbiakat jelenti: 240 szokásostól eltérő ütés van, átlagosan 1000 ütésre 2 jut, van többféle extraszisztolé, 1-1 pitvari és kamrai pár is rögzítésre került. Egy perc alatt maximum 5 pitvari és 8 kamrai ütés került leírásra. Mivel ez nem a teljes lelet ezért ennél pontosabb vélemény nem mondható. Javaslom, hogy a részleteket a vizsgálatot elrendelő orvossal beszélje meg! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. március 30., 17:00; Megválaszolva: 2017. március 31., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: