• műtét utáni ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy ha hasi műtét után ödéma jelentkezik a végtagokon, és az orvosok szerint a szíve gyenge, miért nem lehet neki adni szívelégtelenség elleni szereket? Előzmény:4 hete került kórházba mert besárgult, epevezeték dugulás miatt. 2 hete sikerült a beavatkozás az epe ürülésére, viszont enni továbbra sem tudott, mert a belei is elzáródtak. 3 napja megműtötték, a műtét sikeres volt, amely következtében ödéma lépett fel. Köszönöm válaszát

        Dr. Molnár Dóra válasza a Szívelégtelenség? témában

        Kedves Kérdező! Az ödémának sokféle oka lehet: szívelégtelenség, veseelégtelenség, fehérje hiány többek között. A fenti leírásból nem megállapítható, hogy mi az ok és mi volna a megfelelő kezelés, de bizonyára kap állapotát javító terápiát az Édesanyja, esetleg még nem alakult ki a hatása. Szükség esetén másik orvosi szakma bevonásával ( kardiológus, belgyógyász stb.) konzílium tartható a további teendők megállapítása érdekében. Jobbulást kívánok az Édesanyjának! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. március 12., 16:32; Megválaszolva: 2017. március 13., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó