• szívzörej

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 éves koromban az oviból elküldtek kardiologushoz mert szívzörejt találtak és február 23-án elmentem kardiologushoz a háziorvos küldött mivel a bal oldalam szùrt. Azt mondták hogy 2005-ota szívzörejem van. Nagyon megilyedtem mert nem tudom hogy pontosan mi ez és hogy kinőhetem e ?!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívzörej témában

        Kedves Kérdező, először is nyugodjon meg. Ha gond nélkül járt eddig suliba és tornaórára, akkor túl nagy baj valószínűleg nincs. A zörejek egy része ráadásul ártalmatlan. El kell menni egy szív- ultrahang vizsgálatra és kiderül, van-e olyan probléma, ami esetleg teendőt igények. Ez a vizsgálat teljesen fájdalommentes. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. március 04., 21:52; Megválaszolva: 2017. március 06., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: