• sziv panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szép napot doktornő . Érdeklődnék , mert aggódok nagyon , már lassan két hete rosszul vagyok és semmit nem tudnak még mondani az orvosok de elég sürün össze esek , de elöte el kezd szurni a szivem és szédülök melete le zsibad a bal karom , és tanácstalan vagyok gyanakodhatok e valami szivvel kapcsolatos betegségre ? elöre is köszönöm válaszát

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező, vizsgálat és leletek hiányában pontos válasz nem adható a kérdésre, de lelki és testi betegségek is okozhatnak ilyen tünetet. Mivel több orvos is vizsgálta, valószínűleg súlyosabb szervi elváltozás egyelőre nem igazolódott. A tünetek ijesztőek, ezért tovább kell keresni az okot. 24 órás EKG és vérnyomás monitorozás például volt-e már? Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. február 23., 11:36; Megválaszolva: 2017. február 24., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: