• Pitvarfibrilláció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az, hogy a felvétel pitvarfibrillációt mutat? A felvétel enyhe, lassú, kismértékű séta után készült I-es elvezetésben, CheckmePRO EKG-val. A nyugalomba kerülés után 2-3 perc alatt 90-re csökkent a ritmus. A gyors ritmus érzésén kívül más tünet nem volt. A szaturáció 97-98, vérnyomás 135/95 volt. A vérnyomás átlagom 123/66 napi két méréssel az utóbbi hónapban. Egyszer műtöttek katéteres ablációval. 86kg vagyok.

        Dr. Molnár Dóra válasza a ritmuszavar? témában

        Kedves Kérdező, sajnos nem jött át a felvétel, így nem tudok véleményt mondani. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. február 20., 12:15; Megválaszolva: 2017. február 21., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: