• sinus tachycardia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktór nő, Doktór úr! Sinus tachycardiám van az EKG szoftver értékelésébe az van bele írva ez van bele írva hogy " Szinusz ritmus Lehetséges jobb pitvar megnagyobbodás (0.25MV p-hullám ) Mérsékelten jobbra deviáló tengely (QRS tengely >90) Nem specifikus T -hullám rendellenesség Kóros EKG" Ez mit jelenthet?

        Dr. Molnár Dóra válasza a EKG témában

        Kedves Kérdező, a görbe látványa nélkül nem lehet pontos véleményt adni, de nyugodjon meg, a leírás alapján nem sejtek nagy problémát. Háziorvost keresse fel az EKG felvétellel, aki eldönti, hogy van-e további teendő. Amennyiben panasza van, akkor kardiológiai vizsgálat mindenképpen javasolt. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. február 02., 13:50; Megválaszolva: 2017. február 05., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó