• Kismama EKG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Szeretném megérdeklődni ,hogy az alábbi leletem megfelelő-e. SR jobb tengely állás PQ 0,132 QRS 0,080 Átmenet V4-V5 Ben ,normál felől és vezetés Válaszát tisztelettel köszönöm. Viktória

        Dr. Molnár Dóra válasza a EKG témában

        Kedves Kérdező, nyugodjon meg, a leíráson nem szerepel kóros érték. Legközelebb érdemes a felvételt is beszkennelni, vagy lefényképezni és csatolni, mivel a görbe látványa is segít pontosabb véleményt mondani. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. január 25., 11:35; Megválaszolva: 2017. január 26., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó