• Alacsony pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Tegnap voltam tüdőszűrésen, ahol megmérték a vérnyomásom is. Értéke 115/68 pulzus 42. A pulzusom mostanában gyakran ilyen alacsony. Szeretném megkérdezni, hogy normális-e ez az alacsony érték? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: CS.A.

        Dr. Molnár Dóra válasza a pulzusszám témában

        Kedves Kérdező, ez a szám valóban alacsonyabb az átlagnál, de ennek hátterében sokféle ok állhat, nem feltétlenül betegség okozza. EKG elvégzése mindenképpen indokolt, eredménytől függően további kivizsgálásra is szükség lehet. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2016. augusztus 12., 08:29; Megválaszolva: 2016. augusztus 13., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: