• Télen hidegben --nyáron a forróságban -- orr dugulás esetén a szívtáji fájdalom,mi a kiváltó ok,

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT ORVOSNŐ! LEHET TÉL VAGY NYÁR - AZ IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLEN ORRDUGULÁSOK. VAGY AZ EGYIK VAGY A MÁSIK ORR ELDUGUL -- MEGFÁZÁS NINCS! AZ ORR --GÉGE SZAKORVOSOK MÁR TIZENÖT ,/ 15 / ÉVE SEMMIT NEM TUDTAK MEGÁLLAPÍTANI AZ ORR RENDSZER NINCS PROBLÉMA.LÉGZÉSI NEHÉZSÉG ESETÉN AZ OXIGÉN SZÍV ELLÁTÁSA ELÉGTELEN. LÉTREJÖN A SZÍVTÁJI FÁJDALOM. Amikor rendezem fél óra is eltelik. ORR --SRAYT VETTEM -- HASZNÁLTAM 20-30 DARABOT. LÉGZÉS JAVÍTÁSRA. SIKERÜLT BESZEREZNI KOMPRESSZOROS INHALÁLÓ KÉSZÜLÉKET. HIMALÁJA SÓOLDATOT HASZNÁLOK.JELENLEG JAVÍTOTT A LÉGZÉSEN. AZ ORR SRAY TELJESEN MEGSZŰNT.MI AZ OK ? MIT LEHET TENNI HA A LÉGZÉS NEM MEGFELELŐ. SPORT ESETÉN A LÉGZÉST LEHET JAVÍTANI. EZEK TÉNYEK. A NAGY REJTÉLY MINDIG MEGMARAD. MI EZ AZ ORR DUGULÁS? ORVOSNŐ! KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT TISZTELETTEL HALLAI JENŐ. POLSKA,2016.01.18

        Dr. Molnár Dóra válasza a Angina pectoris témában

        Kedves Kérdező, az orrdugulás okát nem tudom megmondani, de a szívtáji fájdalom és ezzel járó légzési nehezítettség angina pectoris-nak felel meg. Szívgyógyszerek módosítása célszerű lenne, kardiológust keressen fel. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2016. január 18., 08:45; Megválaszolva: 2016. január 19., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: